Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO. O vedetă TV se află la magazinul Selgros din Alba Iulia: ”Oamenii au nevoie de sfaturi pentru un stil de viață sănătos”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii ”Sport, dietă și o vedeta” de la Kanal D, oferă, vineri, clienților magazinului Selgros din Alba Iulia, sfaturi pentru un stil de viață sănătos și îi încurajează să consume cât mai multe salate.

selgros-florentina-opris17Clienții au primit salate gata preparate în boluri mici de plastic, arătându-se foarte încântați de gustul acestora.

”Eu cred că oamenii au nevoie de exemple și de sfaturi în ceea ce privește un stil de viață sănătos. Tocmai s-a deschis magazinul Selgros în Alba Iulia, iar aici se găsesc tot felul de preparate și de produse, dar în special oamenii trebuie să știe că pot găsi și salate gata preparate, doar trebuie să le pună în farfurie”, a spus Florentina Opriș, care e și președintele Asociației pentru o Viață Sănătoasă din România.

Ea a încurajat cumpărătorii să consume salate la fiecare masă. Clienții au gustat din salate sau chiar le-au primit cadou, ”la pachet”, pentru acasă.

”O salată ambalată care o iei de la Selgros și are și termen de valabilitate destul de mare e foarte utilă”, a spus ea.

Standul cu salate se află în zona de legume și fructe.

”Standul va fi deschis zilele acestea și noi suntem aici să dăm sfaturi și să preparăm împreună alături de cei care ne vizitează. Ei pot cumpăra salatele în tot timpul anului. Important e să înțeleagă beneficiile”, a spus Florentina Opriș.

Magazinul Selgros din Alba Iulia s-a deschis luni dimineața.

Citește și FOTO, VIDEO. S-a deschis magazinul Selgros din Alba Iulia! Primul client a primit un buchet de flori, iar sute de persoane au beneficiat de reduceri

[nggallery id=2746]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea