Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| NOUL MALL de 45 de milioane de euro din Alba Iulia: Primul nivel este ridicat în proporție de 65%. Când va avea loc deschiderea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

NOUL MALL de 45 de milioane de euro din Alba Iulia: Primul nivel este ridicat în proporție de 65%. Când va avea loc deschiderea

Lucrările la noul mall din Alba Iulia se află în prezent în plină desfășurare, iar primul nivel al acestuia este ridicat în proporție de 65%.

Alba Iulia Mall va avea o suprafaţă de 28.900 mp şi va costa 44,8 milioane de euro. Lucrările de construcţie ar urma să fie finalizate în acest an, iar deschiderea este programată pentru luna decembrie 2022.

Centrul comercial este construi de Kapital şi MAS REI, companie imobiliară din Africa de Sud. Cele două societăţi sunt printre cei mai importanţi investitori în domeniul imobiliar din România, având centre comericale şi construcţii rezidenţiale în mai multe oraşe ale ţării.

Alba Iulia Mall va include un hypermarket cu zone proprii pentru pregătire produse, galerii comerciale (boutiqueuri, showroom-uri) şi zonă de food-court (restaurante, fast-food-uri). Potrivit unei prezentări recente, noul centru comercial va avea la parter un hipermarket, magazine de modă, haine, încălţăminte, jucării, mobilă, electronice şi electrocasnice. La etaj vor fi amenajate restaurante şi fast-food-uri, dar şi o sală de fitness şi un cazinou.

YouTube video

”Proprietatea beneficiază de un bazin de aproximativ 228.000 de locuitori aflaţi la o distanţă de 60 de minute cu maşina. Mall-ul închis planificat este situat lângă o zonă dens populată şi are o vizibilitate excelentă şi acces la drumul european E81. Primul şi singurul centru de vânzare cu amănuntul modern al oraşului include o facilitate impresionantă de divertisment şi agrement şi va beneficia de o ofertă de retail diversă şi de chiriaşi naţionali şi internaţionali.

Construcţia a început, iar centrul este de aşteptat să se deschidă până în decembrie 2022”, a transmis dezvoltatorul care construieşte centrul comercial. Proiectul prevede realizarea unei clădiri cu funcţiunea de Centru comercial cu regimul de înălţime Parter + 1 Etaj şi dimensiunile maxime în plan: 263,76 x 265,06 m.

Obiectivul propus se va realiza în acord cu tendinţele actuale de dezvoltare ale zonei şi se va integra din punct de vedere funcţional, arhitectural şi estetic cu caracterul zonei şi cu fondul construit existent. De asemenea, se prevede realizarea unei parcări supraterane, amenajarea incintei cu alei carosabile şi pietonale, spaţii verzi, împrejmuirea terenului, amplasarea de semnale publicitare, a unui post trafo, branşarea la utilităţi, amenajarea acces. Parcarea va avea în total 1.088 de locuri. Un număr de 10 locuri de parcare vor fi prevăzute cu staţii de încărcare pentru autovehiculele hibride şi electrice; sistemul de alimentare cu energie electrică se poate extinde astfel încât să poată deservi un număr de 240 locuri de parcare. Potrivit memoriului de prezentare, suprafaţa construită este de 33.135,63 mp iar suprafaţa utilă de 39.230,97 mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea