Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, gol la debut pentru Slavia Praga!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internaționalul albaiulian Nicolae Stanciu (26 de ani) a înscris un gol la debutul oficial la Slavia Praga. Mijlocaşul român a punctat la doar cinci minute după ce a intrat pe teren, în victoria campioanei Cehiei de pe terenul lui Teplice, scor 5-1.

Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Josef Husbauer. Stanciu a avut nevoie de doar cinci minute pentru a-şi trece în cont prima reuşită într-un meci oficial. Acesta a primit o pasă bună în careu şi l-a învins pe portarul advers cu un şut la colţul lung, făcând astfel 4-1 pentru Slavia.
Nicolae Stanciu a sosit la Slavia Praga în această vară, fiind cumpărat de la Al Ahli, pentru 6 milioane de euro. Internaţionalul român a mai evoluat în Cehia, în perioada 2018-2019, însă la rivala locală Sparta.

La Slavia Praga, Alexandru Băluţă nu a făcut parte din lot pentru meciul cu Teplice.

După două runde scurse din actuala ediţie de campionat din Cehia, Slavia Praga ocupă poziţia de lider, cu 6 puncte şi un golaveraj 6-1. În următoarea etapă, pe 28 iulie, echipa celor doi români va primi vizita lui Sigma Olomuc. Este al doilea gol marcat de Stanciu la echipa din Cehia, însă primul a fost într-un amical câștigat de Slavia Praga: 6-0 cu Zizkov, în care românul a avut onoarea să poarte banderola de căpitan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea