FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, gol la debut pentru Slavia Praga!

Paul Voicu - Primar 2020

Internaționalul albaiulian Nicolae Stanciu (26 de ani) a înscris un gol la debutul oficial la Slavia Praga. Mijlocaşul român a punctat la doar cinci minute după ce a intrat pe teren, în victoria campioanei Cehiei de pe terenul lui Teplice, scor 5-1.

Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Josef Husbauer. Stanciu a avut nevoie de doar cinci minute pentru a-şi trece în cont prima reuşită într-un meci oficial. Acesta a primit o pasă bună în careu şi l-a învins pe portarul advers cu un şut la colţul lung, făcând astfel 4-1 pentru Slavia.
Nicolae Stanciu a sosit la Slavia Praga în această vară, fiind cumpărat de la Al Ahli, pentru 6 milioane de euro. Internaţionalul român a mai evoluat în Cehia, în perioada 2018-2019, însă la rivala locală Sparta.

ELIT

La Slavia Praga, Alexandru Băluţă nu a făcut parte din lot pentru meciul cu Teplice.

După două runde scurse din actuala ediţie de campionat din Cehia, Slavia Praga ocupă poziţia de lider, cu 6 puncte şi un golaveraj 6-1. În următoarea etapă, pe 28 iulie, echipa celor doi români va primi vizita lui Sigma Olomuc. Este al doilea gol marcat de Stanciu la echipa din Cehia, însă primul a fost într-un amical câștigat de Slavia Praga: 6-0 cu Zizkov, în care românul a avut onoarea să poarte banderola de căpitan.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...