Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO. Ministrul Agriculturii, promisiuni privind omologarea rasei oaia țurcană – varietatea oacheșă și bălă de Loman

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a promis, duminică, la Loman, după ce a vizitat un centru de colectare a laptelui, că-i va ajuta pe fermieri să omologheze rasa oaia țurcană – varietatea oacheșă și bălă de Loman.

Ministrul a întrebat ”Cu ce să vă ajut?”, după ce a vizitat centrul de colectare a laptelui.

”Vrem să omologăm rasa oaia țurcană – varietatea oacheșă și bălă de Loman. Aici e originea ei, dar cei din Bistrița vor să o declare ei ca fiind din partea locului, și asta nu e corect”, a spus medicul veterinar Vasile Dan.

Ministrul i-a transmis consilierului său Ionuț Diaconeasa propunerea medicului Vasile Dan, spre a fi înregistrată, iar crescătorii din zonă să fie ajutați.

”Vrem ca prețul lânii să crească, să ajungă la cel dinainte, poate! Nu-l mai prindem noi, care suntem bătrâni, dar măcar copiii… De doi ani am umblat să pot întabula terenuri, am contract dat de la om, măsurători, dar nu pot să-l întabulez. Sunt mai mulți în situația asta!”, s-au plâns câțiva crescători de animale, iar ministrul i-a asigurat că se va găsi o rezolvare pentru problema lor.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Lipsa somnului ne face să înjurăm mai mult – studiu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lipsa somnului ne face să înjurăm mai mult – studiu Un nou studiu publicat în revista Current Psychology a descoperit o legătură între calitatea slabă a somnului și folosirea mai frecventă a înjurăturilor, dar și a autoironiei. Cercetătorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea