Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| Meserii de viitor: Robert Ciapa, tânărul frizer din Alba care iubește să aibă grijă de clienții săi. „Mă motivează să muncesc zi de zi!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Meserii de viitor: Robert Ciapa, tânărul frizer din Alba care iubește să aibă grijă de clienții săi. „Mă motivează să muncesc zi de zi!”

Robert Ciapa, un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia, vorbește despre pasiunea sa, hairstyling-ul, o îndeletnicire care a căpătat avânt în țara noastră, în ultimii ani.

Orașul nostru a fost martor la o adevărată transformare în ceea ce privește serviciile oferite de un salon pe parcursul anilor, iar atitudinea clienților față de serviciile cu care un hairstyle-ist sau frizer i-ar putea întâmpina se schimbă în mod constant, în funcție de trenduri.

Paul’s Concept, unul dintre cele mai cunoscute saloane de frizerie din orașul nostru, este locul în care Robert își îngrijește zilnic clienții.

Într-un interviu acordat ziarulunirea.ro despre frumusețea acestei meserii și despre atitudinea tinerilor față de o carieră în hairstyling, Robert a vorbit despre cei doi ani ai săi petrecuți în această branșă până acum, la Paul’s Concept.

Întrebat de ziarulunirea.ro care au fost originile motivației sale de a alege o astfel de carieră, Robert a declarat că televiziunea, în special contactul său cu frizerii renumiți ai lumii prin intermediul TV-ului, a jucat un rol important în luarea unei astfel de decizii.

„Am zis să încerc și m-am îndrăgostit de meseria asta”, a adăugat tânărul.

YouTube video

Pentru a deveni un frizer desăvârșit și pentru a-și putea îndeplini visul de a-și mulțumi clienții de pe scaunul unui salon, Robert a subliniat importanța unei pregătiri constante, necesitatea obținerii mai multor certificate care să îi ateste priceperea și pregătirea, precum și abilitatea de a te putea ridica la standardele cerute de oamenii care trec pragul Paul’s Concept.

„Telefonul meu este plin de alți frizeri care își arată stilurile pe clienții lor. La astfel de video-uri mă uit și înainte de somn”, a continuat Robert Ciapa.

În ceea ce privește veniturile pe care un hairstylist le poate realiza din munca sa, Robert se declară mulțumit de cât se poate câștiga la început de carieră. De asemenea, a mai transmis faptul că acum, la început, îl interesează satisfacerea clienților săi, precum și siguranța că îi va revedea pentru un nou tuns. În acest sens, tânărul hairstylist a declarat: „Ador să-i văd mulțumiți și fericiți, pentru că asta mă motivează în continuare!”

Costurile necesare pentru a deveni un bun profesionist în această branșă, precum și pentru a te păstra în topul preferințelor clienților din oraș, pot deveni usturătoare pentru cineva aflat la început de drum.

Astfel, pentru a putea strânge banii necesari unui debut pe scena hairstyling-ului, în ceea ce privește primele cursuri și echipamentul obligatoriu, Robert a muncit vreme de câțiva ani într-un lanț mare de hypermarket-uri din orașul nostru.

„A fost o experiență chiar frumoasă acolo, iar colegii mei au fost extrem de iubitori. Chiar și șefii mei au fost foarte prietenoși cu mine în tot acel timp”, a transmis tânărul.

Ca și planuri de viitor, Robert se gândește să învețe de la frizerii cei mai buni din domeniu și să își perfecționeze propriul stil.

Cei care doresc să se programeze pentru un tuns la Paul’s Concept în grija lui Robert Ciapa pot apela numărul de telefon 0757801203


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea