Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă echipa actorului, și Garda Apulum și Dacii Singidavei.

Vineri și sâmbătă, 17, 18 mai 2024, au avut loc, Alba Iulia filmări pentru o nouă parte a proiectului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, Liviu Vârciu optând pentru decorul medieval pe care îl are cetatea istorică de la Alba Iulia. Alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei, actorul a filmat timp de două zile mai multe șcene pentru următorul său film.

Citește și: LIVE VIDEO: Ave, Apulum! Strigătele de luptă ale Gărzii Apulum răsună din nou la Alba Iulia. Războinici, gladiatori și dansatoare, reprezentanții în Cetatea Alba Carolina

Filmările au continuat duminică, cu aceeași formulă de actori, schimbând doar peisajul cu pădurile de pe dealul Mamut din Alba Iulia.

Liviu Vârciu promite pentru noul său proiect surprize mari, printre care se regăsesc: Garda Apulum, un bufon și multe alte personaje care așteaptă să fie descoperite pe parcursul vizonării filmului.

La filmări a fost prezent și regizorul primului film „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, Cătălin Bugean, care își continuă munca în proiectul filmat și la Alba Iulia. Acesta are 44 de ani și a mai regizat filmele: „Ceaiul de la ora 5” (2009), Mâncare de pisică (2009) sau Meseriașii (2006).

YouTube video

Actorul Liviu Vârciu a postat și un videoclip pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre filmările la noul său proiect, continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste.” În imaginile postate din timpul filmărilor de la Alba Iulia apar și Garda Apulum și Dacii Singidavei, alături de echipa cunoscutului prezentator.

„Suntem cu cei mai tari oameni din Alba Iulia și le mulțumesc din suflet” a spus Liviu Vârciu la finalul videoclipului.

Primul film „Zăpadă, Ceai și Dragoste” a apărut în anul 2020, având în distribuție pe Liviu Vârciu, Levent Sali, Angel Popescu, Dorian Popa și Alex Velea. A fost produs de către Zolit Film și distribuit de Vertical Entertainment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: România, calificare de senzație în optimile de finală ale EURO 2024!!! „Generația de suflet” a scris istorie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Generația de suflet” a României a reușit calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, după remiza cu Slovacia de la Frankfurt!!! „Cine sare România, hei, hei” se aude în toată Europa! România și-a depășit statutul de Cenușereasă, s-a debarasat de mediocritate și a pătruns între primele 16 echipe de la turneul continental din Germania, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea