Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| LIDL a anunțat OFICIAL data DESCHIDERII noului MAGAZIN din centrul Municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| LIDL a anunțat OFICIAL data DESCHIDERII noului MAGAZIN din centrul Municipiului Alba Iulia

În virtutea condițiior speciale impuse de vreme sau de pandemie, compania germană LIDL și-a continuat lucrările la magazinul din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în Centru, în zona Pieței Sifor.LIDL a anuțat OFICIAL, data de 5 noiembrie 2020 pentru deschiderea noului magazin din Alba Iulia.

YouTube video

Arhitecții dezvoltatorului au propus de data aceasta o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

YouTube video

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea