Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO| Inundație pe străzile din Sebeș, din cauza AVARIEI la distribuția apei potabile: „Bine că vă pricepeți la organizat serate de film”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inundație pe străzile din Sebeș, din cauza AVARIEI la distribuția apei potabile: „Bine că vă pricepeți la organizat serate de film”

Cetățenii din Sebeș s-au trezit în cursul dimineții de astăzi, 23 iunie, cu o defecțiune majoră la alimentarea cu apă potabilă a întregului oraș.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate pe internet de către cetățeni, apa a început să inunde străzile oamenilor.

„Voi chiar vă bateți joc de cetățenii din Sebeș! Bine că vă pricepeți la organizat evenimente și serate de film și conducta de apă nici după două mandate nu este reparată! Cât de gros vă este obrazul, nesimțiților?”, a fost mesajul unui bărbat, însoțit de imaginile postate în mediul online.

În acest sens, primarul orașului, Dorin Nistor, a scris um mesaj pentru locuitorii municipiului Sebeș, pe pagina sa personală de socializare:

„Din cauza unei avarii produse în data de 23.06.2022 la sistemul de distribuție a apei potabile pe strada Călărași din municipiul Sebes, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Sebeș anunță întreruperea furnizării apei potabile în toată localitatea, până la remedierea acesteia.
Se încearcă sectorizarea zonelor afectate în vederea limitării disconfortului produs populației.

La reluarea furnizării apei potabile, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care recomandăm folosirea acesteia doar în scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea