Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: În comuna Vidra, Moș Crăciun a venit cu mașina de pompieri plină cu dulciuri pentru copiii cuminți și sârguincioși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spre deosebire de alți ani când Moș Crăciun venea cu daruri la școlile și grădinițele din comună, în acest an moșul a venit cu mașina de pompieri ,,în fapt de seară”, împărțind cadouri cu dulciuri la toți copiii prezenți.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

mos-craciun-la-vidra34Chiar dacă afară se înregistrau temperaturi negative, copiii – însoțiți de părinți și profesorii de la Școala Gimnazială Vidra – ,,ardeau” de nerăbdare ca moșul să sosească și să-i spună că au fost cuminți și ascultători tot anul care se apropie de sfârșit. Moșul nu s-a lăsat prea mult așteptat, a sosit în fața primăriei cu mașina de pompieri încărcată cu saci de cadouri pe care le-a împărțit celor mici, după ce mai înainte aceștia i-au cântat câteva colinde și i-au spus poezii lângă bradul frumos împodobit.

Și în acest an, Moș Crăciun a fost ajutat de Consiliul Local Vidra să vină cu daruri pentru toți copiii din comună, aceștia având parte, în premieră, și de un foc de artificii ce a încheiat vizita moșului în comună.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3197]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea