Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| Furtuna a făcut ravagii la Alba! Un stâlp de curent a fost pus la pământ de vânt, pe DJ 107C, spre Vințu de Jos

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO VIDEO UPDATE| Furtuna a făcut ravagii la Alba! Un stâlp de curent a fost pus la pământ de vânt, pe DJ 107C, spre Vințu de Jos

Din cauza furtunii violente care a lovit orașul în după-amiaza zilei de duminică, un stâlp de curent a fost doborât și a căzut periculos pe partea carosabilă a drumului principal. Imaginile filmate în urma incidentului arată clar cum stâlpul, sub presiunea vântului puternic, s-a prăbușit și a blocat parțial drumul.

Această situație neașteptată a adus cu sine o serie de probleme serioase pentru traficul local. Mașinile care circulau pe drumul respectiv au fost nevoite să intre pe contrasens pentru a ocoli stâlpul căzut, ceea ce a creat un risc suplimentar de accidente.

YouTube video

În ciuda faptului că nu s-au produs accidente imediate, pericolul rămâne prezent atâta timp cât stâlpul de curent rămâne în acea poziție. Astfel, este esențial ca autoritățile să acționeze rapid pentru a îndepărta stâlpul de pe carosabil și a restabili siguranța în trafic.

UPDATE| Reprezentanții IPJ au transmis: ” Traficul rutier este îngreunat la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, din cauza unor stâlpi de susținere a rețelei de electricitate, care au căzut pe partea carosabilă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea