FOTO, VIDEO: ex-uniristul Nicolae Stanciu, recital pentru Sparta Praga – gol superb și două asisst-uri

Ex-uniristul Nicolae Stanciu (25 de ani) a reuşit una dintre cele mai bune reprize ale carierei. Duminică, mijlocaşul central a marcat un gol superb şi a oferit două pase decisive în meciul pe care echipa sa, Sparta Praga, l-a câştigat categoric cu Teplice, scor 4-0.

Recitalul internaționalului român a început devreme, în minutul al doilea, cu o centrare perfectă, din care Sural a deschis scorul. Peste un sfert de oră, românul a ieşit din nou la rampă, a centrat genial, cu exteriorul, iar acelaşi Sural a pus capul şi a făcut 2-0. După ce Frydek a marcat pentru 3-0, Stanciu a reuşit şi cea mai frumoasă fază a meciului: a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, în minutul 39, şi a dus scorul la 4-0! În acest sezon, Stanciu este integralist în prima ligă din Cehia. Sparta a ajuns, astfel, la 12 puncte din 12 în primele patru etape, a egalat Slavia Praga şi Viktoria Plzen, de asemenea cu punctaj maxim, clasându-se pe locul secund, la golaveraj. Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu au fost integralişti, în timp ce Bogdan Vătăjelu şi-a făcut apariţia pe teren în minutul 69, în locul lui Plavsic.

ELIT

Parcursul perfect din campionatul intern este însă umbrit de eliminarea prematură din Europa a formației celor patru români, 0-2 și 2-1 cu Spartak Subotica (Serbia), în turul secund preliminar al Europa League.

Sursa: prosport.ro și Telekom Sport

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...