// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: Drumul în doi, început pe autostradă. Cum și-a surprins iubita un tânăr albaiulian atunci când i-a cerut să-i fie alături pentru tot restul vieții

Pentru doi îndrăgostiți, autostrada A1 a fost, în urmă cu câteva zile, punctul din care au pornit împreună pe același drum. Radu Bogdan, un tânăr din Alba Iulia, și-a făcut un plan împreună cu prietenii și familia să o ceară de soție pe fata visurilor lui într-un mod cu totul aparte. Și i-a ieșit de minune, căci ea nu se aștepta nici măcar o secundă la un astfel de moment.

Întoarsă recent din America, unde timp de 4 luni a beneficiat de programul Work and Travel, Ana Maria plănuise împreună cu iubitul ei să plece într-o minivacanță la Brașov, însă nici prin cap nu i-a trecut că pe drum o să aibă parte de cea mai frumoasă surpriză din viața lor de cuplu.

În timp ce se deplasau pe autostradă, Ana Maria s-a ”trezit” cu marea întrebare ”Vrei să fii soția mea?”  scrisă în mesaje pe lunetele  a trei mașini care i-au depășit.

În autoturismele respective se aflau complicii lui Bogdan, iar la scurt timp au oprit cu toții într-o parcare unde tânărul și-a dus planul la bun sfârșit. I-a dăruit un imens buchet de flori și a îngenunchiat în fața ei cu inelul în mână, în aplauzele familiei și a celor mai apropiați prieteni.

Ana ne-a mărturisit că a avut foarte mari emoții, că nu se aștepta la o așa cerere în căsătorie și că a fost lăsată fără cuvinte.

”Am fost foarte impresionată. Am avut emoții când am văzut câtă lume a fost alături de noi. Sunt foarte fericită și nu îmi vine să cred, retrăiesc momentele de fiecare dată când văd fotografiile sau ori de câte ori ne felicită lumea și e alături de noi”, ne-a declarat tânăra.

Materialul video cu cererea în căsătorie a fost postat pe rețeaua de socializare Facebook și a stârnit un val de reacții, care mai de care mai emoționante.

”Am plâns, sunteți geniali!  Vă doresc multă fericire!”, ”Minunat! Fiți binecuvântați!” , ”Mi-au dat lacrimile cât de frumoasă a fost surpriza”,  ”Wow, superb, să vă dea Dumnezeu mulți ani fericiți împreună” sau „Nu mă satur să mă uit la asta!!!”, sunt doar câteva dintre acestea.

Radu Bogdan și Ana Maria Chișpal, ambii de 24 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 7 ani.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325