Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO| Drumul dintre Războieni și Unirea II, un coșmar pentru șoferi. Calvarul durează de mai bine de 4 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul dintre Războieni și Unirea II din județul Alba este în continuare o provocare pentru șoferii care îl parcurg și care le pune nervii, dar și autotuismele la grea încercare.

La mai bine de 4 ani de la terminarea lucrărilor la canalizare, drumul care leagă localitățile Războieni și Unirea II, este un adevărat coșmar coșmar pentru localnici, dar și pentru ceilalți șoferi care îl tranzitează.

YouTube video

După cum se observă din imaginile trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de un cititor, druumul este plin de gropi și cratere adânci și acoperit de pietris și pământ.

Deși problema a mai fost semnalizată și în trecut, problema încă persistă, iar autoritățile nu au luat nici după 4 ani măsuri pentru reabilitarea tronsonului cu care pune probleme conducătorilor auto.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea