Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, în cantonament la Câmpulung Muscel | Surprize în lotul “alb-negrilor”, Stoian și V. Stanciu (Dinamo), declarația lui Stelian Gherman

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a plecat în cantonament centralizat la Câmpulung Muscel, pe ultima sută de metri ivindu-se surprize în totul “alb-negrilor”: portarul Alexandru Stoian (portar, 2005) și atacantul Vlăduț Stanciu (atacant, 2005), ambii de la Dinamo București, asta deși oficialii uniriști îi așteptau pe Niakate (CFR Cluj) și Scocîlcă (“U” Cluj).

Pe lângă cei doi, din efectiv mai fac parte Raț, J. Kelachukwu, P. Codrea, I. Grozav, E. Codrea, Benkirat, Mâlnă, Sebaș, Fetița, Indrei, Harangozo (a prins în ultimul moment lotul), Borza, Roșu și C. Cristea (deși nu este refăcut total), alături de nou-veniții Boldea, T. Suciu, R. Nistor, D. Nistor, G. Mureșan, Cl. Morariu (ajuns sâmbătă la pregătire, ACS Mediaș) și Harfaș (din Mediaș, ex-Unirea Constanța).

Practic sunt 9 achiziții sub comanda lui Stelian Gherman, antrenor care încearcă în această perioadă să pună la punct pregătirea fizică.

Mergem să ne pregătim cât mai bine, fizic, mental și tehnico-tactic, cu unul sau două antrenamente zilnice. În privința lotului, tot timpul sunt pretenții mai mari pentru a completa lotul și a crește calitatea jocului. Eu cred că putem începe campionatul cu un lot bun”, a spus principalul unirist. (H.DM.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea