FOTO, VIDEO| Continuă lucrările la noul magazin Lidl, în centrul municipiului Alba Iulia

Compania germană LIDL continuă lucrările pentru cel de-al doilea magazin din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în centru, zona Pieței Sifor.

Chiar dacă România se află în stare de urgență, în plină pandemie de coronavirus, în centrul municipiului Alba Iulia continuă lucrările pentru ridicarea celui de-al doilea magazin Lidl.

Arhitecții dezvoltatorului au propus de data aceasta o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

INFORMARE COVID-19

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.

Mai mult, potrivit documentației, discounterul german Lidl ar urma să își mute aici birourile și activitatea regională.

Primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...