Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO Concert Inna în club Stage: Hituri cunoscute în întreaga lume interpretate, în premieră, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inna, probabil cea mai cunoscută cântăreață, pe plan internațional, din România, a concertat vineri noaptea în club Stage din Alba Iulia, în prezența câtorva sute de persoane.

Inna01

Concertul a început la ora 2.30 și a ținut în jur de 60 de minute, timp în care artista a interpretat mai multe piese, printre care: “Hot”, “Love”, “Déjà vu”, “Sun is Up” sau “P.O.H.U.I”.

La începutul concertului, Inna a afirmat că se simte foarte apropiată de Alba Iulia și a făcut aluzie la o poveste legată de Liceul de Arte ”Regina Maria”. Nu a uitat să-i amintească numele compozitorului albaiulian, Marius Moga, care, se știe, este foarte îndrăgit la Alba Iulia.

Inna a arătat că are și simțul umorului, întrebându-i pe fotografi dacă iese ”ceva” de cancan sau dacă i-au făcut vreo poză sub fustă.

Inna01

Evenimentul a fost documentat video si transmis în cadrul emisiunii U Nights – noul standard în rândul emisiunilor cu profil clubbing din Romania, fiind singura producție de gen din Europa de Est care a fost invitată la „IBIZA DJ Music Awards” – pe U TV.

Până la împlinirea vârste de 28 de ani, Inna se poate mândri că a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records, a câștigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards într-un singur an, a obținut un trofeu la MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”, a susținut peste 500 de concerte, în 2011 fiind cea mai bine plătită cântăreață din România.

Pentru anul 2015, INNA pregătește cel de-al 4 lea album din cariera, piese noi, colaborări inedite cu artiști din Romania si din industria muzicala internațională.

Inna este și una dintre cele mai apreciate artiste în mediul online, cu peste 13.000.000 de fani pe Facebook.

[nggallery id=2977]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea