Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| „Cimitir” de mașini vechi ale IPJ Alba, la secția de Poliție din Ighiu. Ce soartă le așteaptă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba și-au primit noile lor mașini, iar modele vechi, cu care am fost obișnuiți timp de ani buni, au fost adunate de către autorități și depozitate într-o nouă locație, pentru a-și aștepta „soarta”.

Așa cum se poate observa și în imagini, o flotă întreagă de mașini, în jurul a 60 de autoturisme, au fost depozitate la sediul Poliției din comuna Ighiu.

YouTube video

Acestea au fost scoase din uz de către autorități, întrucât aceștia și-au primit noile modele, iar toate cele care sunt depozitate la sediul din Ighiu sunt foarte vechi, de dinaintea anului 2006.

Astfel, reprezentanții IPJ Alba au declarat pentru ziarulunirea.ro că aceste autoturisme vechi sunt, în acest moment, în procesul de documentație pe casarea lor, urmând ca Poliția să „scape” definitiv de ele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu”

Unirea Ziarul

Publicat

în

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu” La doar 7 ani, Ana Berindei, cursantă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, prin Şcoala de Arte şi Meşteşuguri – clasa de cânt vocal tradiţional, coordonată de prof. Leontina Fărcaş, a câştigat premiul I (grupa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea