Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Caravana ”Alege oaia”. Ministrul Agriculturii, primit cu entuziasm și colinde la Alba Iulia, unde și-a cumpărat produse tradiționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus, joi, la Alba Iulia, la a 6-a ediție a programului ”Alege Oaia”, că rezultatele acestei campanii au început să se vadă și a avut satisfacție când, în două supermarketuri, consumatorii au strigat spunând că au cumpărat carne de oaie.

Petre Daea a fost întrebat, joi, la Alba Iulia, când se vor vedea rezultatele campaniei de informare și promovare a cărnii de oaie, el precizând că au început deja să se vadă, iar în supermarketurile comercializează carne proaspătă de ovine.

”Au început să se vadă. Uitați-vă, sunt supermarketuri care deja pregătesc și pun înspre vânzare carne proaspătă de ovine, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Am avut momente de satisfacție când am intrat în două supermarketuri din București și consumatorii de acolo strigau la mine spunând că deja au cumpărat carne de oaie. Toți cei care sunt aici, iată că puteți vedea, consumă produsele respective, produse bune, sănătoase, care merită să fie consumate, iar producătorii se simt extraordinar de bine când văd că semenii lor, în calitate de consumatori, apreciază și cumpără acest produs”, a spus Petre Daea.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-a cumpărat, la Alba Iulia, la caravana „Alege oaia”, mai multe produse tradiționale, între care pâine și brânză, iar apoi a mâncat virșli. El a fost primit cu entuziasm de producători și colindat de către persoane îmbrăcate în port popular.

YouTube video

De asemenea, el i-a întrebat pe crescătorii de ovine dacă știu cum trebuie să urce dealul fără să îi doară spatele. Pentru că nu a primit un răspuns satisfăcător, el le-a arătat apoi cum trebuie să-și țină, la spate, bâta ciobănească.

”Așa merg ciobanii pe deal”, s-a auzit, apoi, vocea unei femei care îl privea pe ministru, iar Petre Daea a ridicat un deget și i-a răspuns: ”Ca să nu te doară coloana”.

În Alba, ministrul Agriculturii a vizitat o fermă de ovine, o unitate de procesare a cărnii și o brutărie.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=4957]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea