// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: Balul Bobocilor la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Carmen Țetcu și Alex Vințan, desemnați Miss și Mister Boboc 2017

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a desemnat, joi seara, câștigătorii ediției din 2017 a Balului Bobocilor. Carmen Țetcu și Alex Vințan au convins juriul că sunt cei mai talentați, isteți și descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, iar premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Ana Cucerzan și Sebastian Adam.

De o seară plină de emoție, bucurie și energie au avut parte tinerii, cadrele didactice, părinții și apropiații concurenților care au participat la Balul Bobocilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tema balului în acest an a fost ”Bal în pijamale”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat șase perechi de boboci, proaspăt intrați în băncile facultății.

Este vorba despre Camelia Chiriac și Andrei Topîrcean, Carmen Țetcu și Sebastian Adam, Adaia Porcella și Dorin Îndoitu, Teodora Luca și Andrei Popa, Nadia Pașca și Darius Groza, Ana Cucerzan și Alex Vințan.

Cei doisprezece pretendenți la trofee au avut de trecut prin mai multe probe de foc, între care prezentare, aptitudini și dans. Cei mai originali, frumoși și descurcăreți s-au dovedit a fi Carmen Țetcu și Alex Vințan, care au fost desemnați Miss și Mister Boboc.

Ziarulunirea.ro a organizat, cu două săptămâni înainte de începerea balului, un sondaj, iar internauții au avut ocazia să voteze concurenții preferați, până miercuri seara. Astfel, cei mai apreciați boboci în mediul online au fost Ana Cucerzan și Alex Vințan, fiind desemnați Miss și Mister Ziarul Unirea. Ei au primit și un premiul din partea ziarului.

La finalul balului, distracția s-a mutat QB Lounge, unde, de la ora 22.00, a fost invitată celebra actrița și realizatoare de stand-up comedy, Ana Maria Calița.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419