Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO: Balul Bobocilor, la Colegiul Economic din Alba Iulia Alba Iulia. Karina Alexăndroae și Adrian Lodroman au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor 2017 organizat de elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia s-a desfășurat, vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru titlurile de Miss și Mister sau luptat 8 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului.

Bobocii de la Economic au ținut cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „Imagini mitologice în lumea contemporană”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Balul a avut cinci probe și a început cu prezentarea concurenților. Au mai fost: tradiționala probă de cultură generală, proba de aptitudini, de dans și o probă surpriză pregătită de organizatori.

Competiția a fost prezentată de Silvia Lupșa, câștigătoarea titlului de Miss Boboc 2014 și Darius Culda, Mister Popularitate 2014, iar între probe publicul a avut ocazia să asiste la momente muzicale, de dans și magie.

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Karina Alexăndroae și Adrian Lodroman.

Şi cum popularitatea e esenţială în rândurile bobocilor, de titlurile de Miss şi Mister Popularitate s-au bucurat Anda Lenghel și Robert Sebaș care, de altfel, au fost desemnați și Miss/ Mister Ziarul Unirea, fiind votaţi de internauţi. Ei au primit şi un premiu în bani din partea ziarului.

După desemnarea premianților, elevii de la Economic s-au mutat în Club Allegria la petrecerea la care au fost invitați toți cei careau dorit să se distreze alături de ei.

ziarulunira.ro a transmis live întregul bal:

https://www.youtube.com/watch?v=stTUlhYi7LU&feature=youtu.be

[nggallery id=4870]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea