Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO: Balul bobocilor 2018, la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia. Prața Alexandra și Fiț Rareș – Miss și Mister Boboc 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii de la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 16 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.  Prața Alexandra și Fiț Rareș au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

16 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Bobocii de la ”HCC” au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „Personalități istorice din România”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și o scenetă în care au trebuit să demonstreze cât de pregătiți sunt și o probă de dans. Între ele, elevii claselor terminale, au pregătit momente muzicale, artistice.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Rareș Fiț și Prața Alexandra.

Mister Popularitate a fost ales Buhățel Sergiu și Miss Popularitate, Vlaic Mirela.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Heliana Talpaș și Rareș Fiț au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

[nggallery id=6422]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Cine este Marius Troana, unul din tinerii din Alba care participă la Insula Iubirii: Ispita din sezonul 8 are două saloane și o poveste de viață captivantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este Marius Troana, unul din tinerii din Alba care participă la Insula Iubirii: Ispita din sezonul 8 are două saloane și o poveste de viață captivantă Marius Troana, din Aiud, județul Alba, este una dintre ispitele din sezonul 8 Insula Iubirii. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Marius Troana are 31 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea