Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO: Balul bobocilor 2018, la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia. Prața Alexandra și Fiț Rareș – Miss și Mister Boboc 2018

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii de la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 16 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.  Prața Alexandra și Fiț Rareș au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

16 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

ELIT

Bobocii de la ”HCC” au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „Personalități istorice din România”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și o scenetă în care au trebuit să demonstreze cât de pregătiți sunt și o probă de dans. Între ele, elevii claselor terminale, au pregătit momente muzicale, artistice.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Rareș Fiț și Prața Alexandra.

Mister Popularitate a fost ales Buhățel Sergiu și Miss Popularitate, Vlaic Mirela.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Heliana Talpaș și Rareș Fiț au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419