// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Balul Bobocilor 2016, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia: Natalia Olteanu și Tudor Mărginean au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc

Colegiul Național ”HCC„ din Alba Iulia și-a desemnat, vineri seara, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Natalia Olteanu și Tudor Mărginean, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Amalia Todescu și Tudor Fulea.

balul-bobocilor-hcc-alba-iulia01Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, opt perechi de boboci. Tema balului în acest an a fost ”HCC Kingdom”, astfel că cei prezenți au avut ocazia să-i vadă în lumina reflectoarelor pe tinerii liceeni costumați în prinți și prințese.

Cei 16 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care de cultură generală, la care majoritatea s-au descurcat surprinzător de bine, de dans și surpriză, o probă care i-a cam pus în dificultate pe unii dintre ei. Aceștia au trebuit să defileze cu o carte pe cap, galant, așa cum o făceau prinții și prințesele cu mult timp în urmă.

Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2016. Ei sunt Natalia Olteanu și Tudor Mărginean.

În urma concursului organizat pe internet, Luminița Trif și Tudor Fulea au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2016 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi. Ei au primit un premiu în bani din partea ziarului.

Totodată, la acest bal, Roman`s Fast Food a oferit două premii de popularitate. Ele au ajuns la Ghiura Andreea și Fulea Tudor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO, VIDEO: Balul Bobocilor 2016, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia: Natalia Olteanu și Tudor Mărginean au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc

  1. Corina 25.11.2016 la 22:17

    Fulea atatea premii? Mai sa fie..o fi cantat taicasu…pe la mesele juratilor?Dar despre mis boboaca ce sa-ti spun ..saraca a fost o nulitate pe scena si a ramas si ia …masca cand prezentatoarea aceea bajbaita ii schimba numele! Halal organizare!

    • Lucu 26.11.2016 la 12:45

      Printre cele 7 pacate capitale invidia este printre primele locuri. Acest pacat se completeaza foarte bine cu prostia! Si avand in vedere ca suntem in postul craciunului ar trebui sa fim mai toleranti cu cei care au prezentat acest spectacol de exceptie deoarece sunt copii care nu au mai facut acest lucru.