FOTO/ VIDEO/ Antinia Simion, din Alba Iulia, sâmbătă, la ”Vocea României”: ”În seara aceasta de la 20.00 ne întâlnim la ProTv. Urați-mi succes!”

Antinia Simion, din Alba Iulia, va fi prezentă, sâmbătă, 8 septembrie, la Vocea României, emisiune transmisă de la ora 20.00, pe Pro TV.

”În seara aceasta de la 20.00 ne întâlnim la ProTv. Urați-mi succes!”, a scris Antinia, pe rețeaua socială Facebook.

ELIT

Antinia Simion este, în prezent, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, la secția Medicină Dentară. Ea a participat în anul 2015, când încă era elevă la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia la concursul X Factor. În același an a câștigat trofeul Steaua Carpaților, la Brașov. Ea a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar și cel al Festivalului Internaţional „Golden Leaf” din Estonia.

Sezonul 8 din Vocea României a debutat vineri, 7 septembrie, cu o oră de show în care gazdele emisiuniii, Pavel Bartoș și co-prezentatorul Irina Fodor au fost alături de concurenții și susținătorii acestora. Antrenorii au revenit cu forțe proaspete. Irina Rimes și Andra s-au alăturat celorlalți doi antrenori – Smiley și Tudor Chirilă – și promit să scrie istorie pe cea mai mare scenă de voci din România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...