Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Acțiune a polițiștilor rutieri din Alba Iulia de verificare a documentelor conducătorilor auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferii care circulau vineri seara pe Bulevardul Republicii au avut surpriza de a fi opriți de agenții de la poliția rutieră. Filtrul era amplasat în zona Lidl, iar șoferii opriți au fost rugați de către polițiștii rutieri să prezinte documentele la control.

Și în perioada 2 – 3 noiembrie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop atât prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi biciclişti, mopedişti și conducători de trotinete electrice, cât și verificarea modului în care aceştia respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

YouTube video

Au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, din care 61 au fost aplicate bicicliștilor, 7 mopediștilor și 3 au fost aplicate conducătorilor de trotinete electrice, fie pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, fie pentru echiparea necorespunzătoare a bicicletelor sau a vehiculelor conduse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea