Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO/ Accident rutier MORTAL în Alba Iulia: Un pieton a fost spulberat de un autoturism, pe trecerea de pietoni de lângă Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat și-a pierdut viața, marți după amiază, după ce a fost lovit de un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din apropierea centrului comercial Alba Mall.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul în vârsta de aproximativ 60 ani traversa pe trecerea de pietoni când a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, care se deplasa spre intersecția cu Bulevardul Republicii.

Impactul a fost deosebit de puternic iar corpul bărbatului a fost purtat pe capota mașinii pe o distanță de câțiva zeci de metri. Pe carosabil nu există urme de frânare.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Șoferul vinovat de producerea accidentului nu consumase băuturi alcolice rezultatul etilotestului fiind negativ. Acesta a declarat că nu l-a văzut pe bărbatul care a trecut drumul și că acesta i-ar fi apărut brusc în față de după p mașină parcată la circa 1 metru de trecerea de pietoni.

 

YouTube video

Pe de altă parte, martorii spun că victima trecea strada regulamentar, de pe partea opusă locului în care s-a produs accidentul. O șoferiță a declarat că a oprit ca să-i acorde prioritate iar când a ajuns ce cealaltă bandă, a fost izbit de mașină.

Victima locuia cam la 50 de metri distanță de trecerea de pietoni, foarte aproape de locul în care s-a oprit autoturismul după impact.

”Era un om liniștit, încă nu era ieșit la pensie, harnic, omul de bază al mamei sale, care este pensionară și bolnavă. A trecut peste drum sa aducă o drujbă. Șoferul avea vreo 40 km/h, l-a luat pe capotă, l-a izbit, apoi a dat cu capul de beton. A murit imediat, cand am ajuns nu a mai dat niciun semn de viață”, a declarat o vecină a victimei care a ajuns imediat la fața locului.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

”Conducătorul unui autoturism marca Volskwagen, în timp ce a condus mașina pe str. Tudor Vladimirescu, pe direcția Centru – Ampoi 3, nu a acordat prioritate de trecere unei persoane angajate regulamentar în traversarea străzii și a accidentat-o mortal. Pietonul a fost proiectat la o distanță de 40 de metri de trecere. Conducătorull auto avea permis din anul 2012. Conducătorul auto va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă sub directa îndrumare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, a declarat unul dintre polițiștii prezenți la fața locului pentru a face măsurători și a cerceta cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

https://youtu.be/XwV8C3Rk3zY

Familia bărbatului accidentat mortal este în stare de șoc și a primit ajutor medical de la un echipaj SMURD.

[nggallery id=5888]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea