Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER GRAV în Mureș: Un MINOR de 12 ani, transportat de urgență, cu elicopterul SMURD, la UPU Târgu Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER GRAV în Mureș: Un MINOR de 12 ani, transportat de urgență, cu elicopterul SMURD, la UPU Târgu Mureș

Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de marți, 2 mai, în județul Mureș, unde un copil de 12 ani a fost transportat de urgență, cu elicopterul SMURD, la UPU Târgu Mureș, după coliziunea unui autoturism cu un autocamion.

Pompierii Detașamentului Reghin intervin în aceste momente în localitatea Petelea la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism.

În accident au fost implicate 4 persoane – un minor și 3 adulți – dintre acestea un adult fiind încarcerat.

YouTube video

La fața locului au fost mobilizate următoarele forte de intervenție: o autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD cu medic și două ambulanțe SAJ cu medic.

Se intervine pentru descarcerarea victimei.

Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD și transportat de urgență la UPU Târgu Mureș.

Două victime de cod galben medical, suferind multiple traumatisme au fost transportate de asemenea la UPU Târgu Mureș.

În aceste momente conducatorul autoturismului a fost extras dintre fiarele contorsionate și a fost preluat în stare gravă de echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și va fi transportat la spital.

Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative produse, în vederea deblocării circulației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Încă o reușită impresionantă pentru educația din județul Alba! Cătălina Maer, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș a obținut un succes deosebit la admiterea la Facultatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea