Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ACCIDENT de muncă MORTAL la Alba Iulia: O persoană a DECEDAT după ce a căzut de pe o grindă la o casa aflată în construcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un posibil accident de muncă fatal a avut loc marți după masa, în jurul orei 16.00, pe strada Lalelelor din municipiul Alba Iulia.

O persoană a decedat după ce a căzut de pe o grindă, la o casa aflată în construcție, de pe strada Lalelelor din Alba Iulia.

Un bărbat in varsta de 48 de ani a suferit o cădere de la înălțime, iar la momentul ajungerii echipajului la locul solicitării acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, având leziuni incompatibile cu viața fiind declarat decesul.

YouTube video

Potrivit IPJ Alba, o echipă de cercetare este la fața locului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea