Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Vasile Hârjoc – CSO Cugir și Ilie Cioca – CSM Alba Iulia, medaliați cu aur, la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima zi a celei de-a XXIX-a ediție a Campionatului Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber desfășurată pe Arena Națională din  București ( perioada 19-22 septembrie 2019) s-a soldat un excepțional succes pentru atleții Județului Alba.

Astfel, alergătorii veterani Vasile Hârjoc (CSO Cugir) și Ilie Cioca (CSM) Alba Iulia, au urcat pe prima treaptă a podiumului obținând medalia de CAMPION BALCANIC la proba de 5000 m plat. Vasile Hârjoc (categ. de vârstă +65 ani) a terminat cursa cu timpul de 20 min. 13 sec., iar Ilie Cioca (categ. +70 ani) a trecut linia de sosire cu timpul de 21 min. 52 sec.

Tot la aceeași probă, cugireanul Daniel Scrob (CSO Cugir) s-a clasat pe locul al doilea cu timpul de 26 min.36 sec. Rezultate foate bune  au obținut Ilie Cioca (CSM Alba Iulia) , la proba de 800 m. plat (locul III) și Dan Stoian (+35 ani), de la CSO Cugir, care s-a clasat pe locul VI la aceeași probă.

În ceea ce îi privește pe alți doi participanți la întrecere, soții Emil și Margareta Suflețel, aceștia au reușit să termine cursa de 800 m. plat. La proba de ștafete 4x 400 m, Gheorghe Hăprean – CSO Cugir (categ.+55 ani) a câștigat titlul de campion balcanic împreună cu echipa României, la fel ca și sportivul Daniel Scrob, tot de la CSO Cugir care a venit pe primul loc împreună cu reprezentativa țării noastre.

Vom revenii cu amănunte, de la Semi – maratonul care se vor desfășura în cursul zilei de duminică. Competiția este organizată de Federația Română de Atletism / Comisia Atleților Masters și beneficiază de sprijinul unui număr consistent de sponsori și voluntari, această ediție specială fiind aliniată la standardele europene și mondiale.

 Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea