Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE| Bărbat din Alba Iulia, transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș după un accident pe DN75

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia a fost transportat, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș, în urma unui accident rutier produs în Munții Apuseni, pe DN 75. Acesta a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un autobuz care circula, regulamentar, din sens opus.

accident Bistra02

Joi dimineața, un bărbat de 51 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, pe DN 75, în direcția Lupșa – Bistra, a pătruns pe contrasens și, într-o curbă, a intrat în coliziune cu un autobuz care circula regulamentar din sens opus, condus de către un bărbat din Bistrița.

În urma impactului, șoferul autoturismului a suferit leziuni multiple fiind transportat, de la Câmpeni, cu elicopterul SMURD, la Târgu Mureș.

Bărbatul a prezentat mai multe fracturi costale fiind, însă, conștient și stabil hemodinamic.

Accidentul s-a soldat cu o singură victimă.

Accident Bistra1

UPDATE IPJ Alba: La data de 05.05.2016, în jurul orei 10,17, pe DN 75, pe raza localităţii Valea Dobrii, B.V.G., de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autobuz ce era condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bistriţa.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit multiple leziuni şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Târgu Mureş.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea