Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7, la Vințu de Jos: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre o mașină și un camion. A treia victimă a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7, la Vințu de Jos: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre o mașină și un camion. A treia victimă a ajuns la spital

Un accident rutier extrem de grav a avut loc marți, 22 noiembrie, în jurul orei 23.00 pe DN7, pe raza localității Vințu de Jos.

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier, DN7, produs pe raza localității Vințu de Jos.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism.

UPDATE miercuri, 23 noiembrie, ora 11.20: La data de 22 noiembrie 2022, în jurul orei 22,45, pe Drumul National 7, la kilometrul 338+176 de metri, în afara localității Vințu de Jos, un bărbat de 71 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un camion condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Daia Română, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul auto și un bărbat de 53 de ani, din comuna Vințu de Jos, pasager în autoturism, au decedat, iar conducătorul camionului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 00.30: Din nefericire victima care a răspuns manevrelor de resuscitare, a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarat decesul acesteia.

Din accident au rezultat trei victime de sex masculin, din care două decedate, ambele din autoturism și șoferul autocamionului transportat la spital.

UPDATE 23.49: Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, însă din nefericire a fost declarat decesul acesteia de către medicul de pe echipajul TIM.

Victimei ieșite din autoturism i-au fost efectuate manevrele de resuscitare și din fericire aceasta a răspuns manevrelor, la momentul actual fiind predată echipajului TIM pentru îngrijiri medicale și ulterior transportul acesteia la spital.

Șoferul autocamionului a fost predat unui echipaj SAJ, urmând ca acesta să fie transportat la spital.

UPDATE 23.14: În urma recunoașterii ar fi vorba despre 3 victime:

– O victimă încarcerată în autoturism și care este inconștientă;
– O victimă ieșită din autoturism care din nefericire a decedat
– O victimă din autocamion, conștientă, căreia i se acorda îngrijiri medicale de către echipajul EPA.

Pompierii militari lucrează la extragerea victimei încarcerate din autoturism.

UPDATE 23.12: În urma accidentului o persoană a decedat și alta este rănita, posibil grav. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Traficul este blocat pe Drumul Național 7, în zona Luch 2000, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un TIR.

” width=”20″ height=”20″>


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat Petru Ioan Barbu, primarul comunei Vințu de Jos, a fost găsit spânzurat marți, 16 aprilie 2024. ”Astăzi în jurul orei 17.30, a fost un apel la 112 prin care am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 57 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea