// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Un tânăr luptător cugirean va lupta în gala RXF 26, într-un spectacol incendiar, găzduit de Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov

Orașul de la poalele Drăganei are încă un tânăr cu care se poate mândri. Luptătorul cugirean Cosmin Dușa participă astăzi la gala RXF 26 care se desfășoară la Brașov.

Cosmin este din Cugir și în preznt se antrenează la Cluj-Napoca. Tânărul a mai concurat și în Ucraina la câteva gale, dar aceasta va fi prima televizată. Pentru cei care doresc să îl urmărească și să îl susțină, cugireanul se bate de la ora 19 pe sport.ro.

Gala de MMA-RXF 26 are loc astăzi și promite fanilor un spectacol incendiar, găzduit de Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

RXF 26 se anunță a fi un show de excepție, dovedind încă o dată că MMA-ul din România se apropie cu o viteză amețitoare de nivelul unor țări cu tradiție în acest sport.

Alături de Cosmin se vor alinia la start cei mai buni luptători de contact din România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419