Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Un nou prototip de tren autohton efectuează probe pe ruta București – Predeal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Un nou prototip de tren autohton efectuează probe pe ruta București – Predeal

Pe ruta București Nord – Brașov a fost pus în circulație un nou tren diesel, care, se pare, că este fabricat de Electroputere VFU Paşcani. Acesta a fost observat miercuri în Gara de Nord, după mai multe zvonuri privind existența sa, iar, conform afișajului electronic, efectuează probe pe ruta București – Predeal.

„După atâtea zvonuri, povești și bănuieli, vă prezentăm tuturor prototipul DMU al celor de la Electroputere VFU Pașcani. Este un DMU din trei vagoane și are la prima vedere o capacitate de transport de 200 locuri pe scaune (informație neoficială)”, spun cei de la blogul de specialitate România Feroviară, care au postat miercuri imagini cu noul tren în Gara de Nord.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit acestora, automotorul efectuează testele de pantă în vederea autorizării pe Predeal, încărcat cel mai probabil cu saci umpluți cu nisip, aproape sau puțin peste capacitatea maximă de încărcare. Și pasionații de infrastructură de la Metrou Ușor au surprins marți noul tren în gara Predeal.

Compania ieșeană este controlată de Grup Feroviar Român, una din firmele miliardarului Gruia Stoica.

Surse: bizbrasov.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea