Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Un copilaș din Alba, pe teren alături de Naționala României, înainte de meciul istoric cu Ucraina, la EURO 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un copilaș din Alba, pe teren alături de Naționala României, înainte de meciul istoric cu Ucraina, la EURO 2024

Un copilaș din Alba a fost luni, 17 iunie, pe teren alături de Naționala României, înainte de meciul istoric cu Ucraina, la EURO 2024.

Dumea Eduard George are 7 ani, este din Alba Iulia și este elev la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș”. La meciul istoric România-Ucraina, de la EURO 2024, tânărul s-a aflat pe teren alături de tricolori, înainte de începerea partidei.

Citește și: FOTO | Sute de albaiulieni au susținut la Munchen Naționala României și alte zeci de mii din fața televizorelor: Meci istoric pentru tricolori la EURO 2024

Eduard a ajuns la Munchen după ce a câștigat un concurs organizat de LIDL România. Copiii câștigătorii au însoțit un jucător pe stadion la UEFA EURO 2024. În plus, micul albaiulian și tatăl său s-au bucurat de 2 bilete la meci, transport complet și 2 nopți de cazare, la meciul România-Ucraina.

Citește și: Doi jucători din Alba au făcut legea pe gazon în meciul cu Ucraina: Stanciu și Rațiu, lăudați de presa internațională

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. „România, România!”, s-a auzit încontinuu pe stadionul de 70.000 de locuri care a fost umplut până la refuz. În momentul intonării imnului a fost nebunie totală.

România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, a fost un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | GOOOOL Răzvan Marin în meciul cu Slovacia! Penalty executat perfect și egalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | GOOOOL Răzvan Marin în meciul cu Slovacia! Penalty executat perfect și egalitate GOOOOOOOL Răzvan Marin în minutul 37! Mijlocașul trimite în plasă, iar România restabilește egalitatea! Execuție imparabilă din partea lui Răzvan Marin, care trimite aproape de vinclu! Reintrăm în cărți! Atmosfera din tribune se aprinde serios, românii sunt din nou în „optimi” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea