Rămâi conectat

Actualitate

FOTO Un cadou pentru el sau pentru ea? Alba Mall e soluția! Târg de „Valentine’s Day”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbații care nu au iubite materialiste și cei care nu au bani de metale prețioase ar putea vizita târgul de cadouri de „Valentine’s Day”, organizat în acest weekend la centrul comercial Alba Mall. De aici, ei, și de ce nu, și Targ de cadouri Valentine s Day67ele, pot achiziționa cadouri simbolice, de bun gust. Sigur, „Valentine’s Day” nu este o sărbătoare românească și din ce în ce mai multe persoane înțeleg că e bine să o ignore iar un mic cadou nu cumpără fericirea, dar, să ținem cont, poate aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite.

De pildă, de la unul dintre standuri, puteți achiziționa pahare din sticlă termorezistentă cu un singur pai, pentru bărbații drojdieri care doresc să se cinstească în pivniță sau cu două paie, pentru cuplurile romantice care Targ de cadouri Valentine s Day59vreau să servească simultan, dintr-un pahar, vinul roșu. Prețurile sunt 10, respectiv 12 lei.

Un alt comerciant vă așteptă cu cărți decorative, cadouri dulci, mai exact dulcețuri (7-10 lei), printre care și de trandafiri, decorațiuni, ouă de struț pictate prin tehnica șervețelului (40-45 lei) sau lumânărele.

Doamnele și domnișoarele le pot cumpăra iubiților sau bărbaților la care râvnesc un papion sau o cravată. Culori sunt pentru toate gusturile iar prețurile: 15, 20 și 30 de lei.

Citește și MESAJE DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

Targ de cadouri Valentine s Day46Un alt stand oferă lănțișoare, brățări, cercei, ceasuri vechi, cordeluțe și alte șmecherii de prins în piept sau în frunte.

O altă surpriză bună și pentru el, și pentru ea, poate fi un portret. Un tip(ă) talentat a lăsat câteva portrete pe foi A 4, și un număr de telefon. Preț, 10 lei.

O turdeancă a venit direct de la salină cu produse din sare. O veioză ajunge la 70 de lei, dar are cadouri și pentru săraci, de pildă, o inimioară din sare, 15 lei.

Persoanele care au iubiți mai acri le pot lua un borcan de miere. Preț, 12 lei.

Totodată puteți găsi pernuțe sub formă de inimioare, flori, siropuri de cătină și fel de fel de antichități.

Distracție plăcută tuturor îndrăgostiților și o noapte pe măsura așteptărilor…

[nggallery id=16]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea