FOTO| Trofeul Cupa României a ajuns la Cugir: Câștigătorul a primit trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei #CupaVineLaTine

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Trofeul Cupa României a ajuns la Cugir: Câștigătorul a primit trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei #CupaVineLaTine.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Până la finala competiției, trofeul Cupei României își continuă drumul prin țară în campania #CupaVineLaTine. Recent, cupa a ajuns la Cugir, în județul Alba, localitatea de proveniență a câștigătorului concursului organizat de Cris-Tim, sponsor al Cupei României, în cadrul campaniei #CupaVineLaTine.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Este vorba de Ioan Gligor Avram, suporter al Craiovei, care a avut bucuria de a primi trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei.

Cupa României a ajuns, așadar, pe Cugir Arena, unde a avut loc și dialogul plin de emoție dintre suporter și Belodedici.

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419