Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Trofeul Cupa României a ajuns la Cugir: Câștigătorul a primit trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei #CupaVineLaTine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trofeul Cupa României a ajuns la Cugir: Câștigătorul a primit trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei #CupaVineLaTine.

Până la finala competiției, trofeul Cupei României își continuă drumul prin țară în campania #CupaVineLaTine. Recent, cupa a ajuns la Cugir, în județul Alba, localitatea de proveniență a câștigătorului concursului organizat de Cris-Tim, sponsor al Cupei României, în cadrul campaniei #CupaVineLaTine.

Este vorba de Ioan Gligor Avram, suporter al Craiovei, care a avut bucuria de a primi trofeul de la Miodrag Belodedici, ambasador FRF al campaniei.

Cupa României a ajuns, așadar, pe Cugir Arena, unde a avut loc și dialogul plin de emoție dintre suporter și Belodedici.

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea