Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| TRAGEDIE în Alba Iulia: Un bărbat s-ar fi ÎMPUŞCAT, în CAP, în blocurile „M”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MOARTE TRAGICĂ în Alba Iulia: Un bărbat s-ar fi ÎMPUŞCAT, în CAP, în blocurile „M”

Un incident tragic a avut loc în cursul după-mesei de luni, 7 februarie, în Alba Iulia, unde un bărbat de 58 de ani s-ar fi împușcat, în blocurile „M”, din municipiu.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, bărbatul ar fi un cetățean spaniol, cu rezidență în România, care s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare, deținută legal.

Potrivit IPJ Alba, Astăzi, 7 februarie, în jurul orei 16:30, o femeie din Alba Iulia a anunțat, printr-un apel 112, că l-a găsit pe soțul său, în apartamentul în care locuiesc, decedat, cu o leziune în zona capului, produsă prin împușcare.

La fața locului s-a deplsat o echipă de complexă, formată din polițiști de investigații criminale, arme și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare pe care o deținea în mod legal.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Miracolul de la Sânbenedic, în memoria eroului Panfilie Botezan, căzut în cel de al Doilea Război Mondial: A fost înhumat în cimitirul satului natal, după 77 de ani de la deces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miracolul de la Sânbenedic, în memoria eroului Panfilie Botezan, căzut în cel de al Doilea Război Mondial: A fost înhumat în cimitirul satului natal, după 77 de ani de la deces Astăzi se împlinesc trei ani de când eroul Panfilie Botezan, din Sânbenedic, căzut în cel de al Doilea Război Mondial, a fost înhumat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea