Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Teiușul va avea un sistem de iluminat inteligent și modern: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru investiția de peste 4 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 18 iunie, la Primăria Teiuș a fost semnat de către primarul orașului, Mirel Vasile Hălălai și reprezentantul firmei câstigătoare, societatea Energobit S.A. Cluj Napoca, contractul de achiziție publică de lucrări (proiectare și execuție) privind „Modernizarea sistemului de iluminat public pentru orașul Teiuș și satele aparținătoare” .

Contractul, în valoare de 4,338 milioane lei, presupune înlocuirea vechilor corpuri de iluminat cu vapori de sodiu cu sisteme moderne și eficiente de tip LED (peste 1.000 de corpuri) respectiv implementarea unui sistem de telegestiune modern, toate acestea permițând o scădere a consumului energetic destinat iluminatului public cu peste 30 de procente, odată cu creșterea gradului de confort și eficiență al iluminatului nocturn public.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Investiția propusă constă în schimbarea corpurilor de iluminat existente cu unele mai eficiente energetic. În esență, prin acest proiect se vor monta aparate de iluminat cu tehnologie LED, în locul aparatelor de iluminat existente. Noile corpuri de iluminat vor avea carcasă din aluminiu turnat sub presiune sau aluminiu extrudat, cu difuzor din sticlă tratată termic, securizată, plană sau curbată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea