Rămâi conectat

Sport

FOTO: teiuşeanul Darius Petruse (Rival Alba Iulia), prezentat pe site-ul FRF

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Darius Petruse, originar din Teiuş este ultimul fotbalist din Alba prezentat pe site-ul oficial al Petruse Centrul de Excelenta 1Federaţiei Române de Fotbal, din postura de component al Centrului de Excelenţă de la Tg. Mureş.
Mijlocaşul a împlinit 15 ani în luna iunie şi ultima dată a fost legitimat la Rival Alba Iulia.

Citeşte şi: FOTO: Eduard Crişan, aiudeanul ce a debutat la naţionala Under 15, o speranţă a fotbalului românesc
Născut pe 27 iunie 2000, la Aiud, Darius Petruse și-a început cariera de fotbalist la vârsta de 8 ani, când a îmbrăcat tricoul Unirii Alba Iulia. După ce a mai trecut pe la Metalul Aiud, Viitorul Unirea și Rival Alba Iulia, mijlocașul dreapta a fost selecționat pentru Centrul de Excelență ”Tricolor11” Târgu Mureș. Înalt de 1,71 metri, având stângul ca picior de bază, Darius Petruse se poate lăuda cu câștigarea campionatului județean în sezonul 2012-2013. ”Vreau să adaug multe alte titluri în palmares și cred că mă aflu în locul potrivit pentru ca acest obiectiv să poată fi realizat”, spune jucătorul.
Cinci tineri fotbalişti din judeţul Alba, Eduard Crişan (Olimpia Aiud), Cornel Boboia (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), Darius Petruse (Rival Alba Iulia, originar din Teiuş), Alexandru Goţa (Viitorul Sântimbru) şi Sebastian Miclea (Viitorul Unirea) au fost convocaţi în perioada 22-31 iulie, la Mogoşoaia, la lansarea oficială de către Federaţia Română de Fotbal a Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Târgu Mureş şi Timişoara.
Text-foto: Federaţia Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea