FOTO: Eduard Crişan, aiudeanul ce a debutat la naţionala Under 15, o speranţă a fotbalului românesc

Eduard Crişan, fotbalistul legitimat ultima dată la Olimpia Aiud este singurul dintre cei Edi Crisan Olimpia Aiud 15 jucători din judeţul Alba selecţionaţi pentru Centrele de Excelenţă ale FRF, care a debutat deja la echipa naţională Under 15.

Aiudeanul a fost cooptat în Centrul de Excelenţă de la Tg. Mureş şi a împlinit recent 15 ani, profilul său de fotbalist fiind prezentat astăzi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Citeşte şi: FOTO: Eduard Crişan (Olimpia Aiud) a debutat la naţionala României Under 15 *Victorie în Austria pentru „tricolori”

 

Născut pe 18 iulie 2000, la Aiud, Eduard Crișan a început să joace fotbal la vârsta de 7 ani, la Metalul Aiud. Înainte de a fi selecționat pentru Centrul de Excelență ”Tricolor11” Târgu Mureș a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Ardealul Cluj și Olimpia Aiud. Mijlocaș ofensiv, înalt de 1,75 metri, Eduard Crișan a făcut parte din reprezentativa Under 15 a României care în martie a efectuat un stagiu de pregătire în Austria. Acolo, el a jucat în toate cele trei partide de verificare ale ”tricolorilor”. ”Pe lângă experiența frumoasă de la echipa națională, mai am și amintirea câștigării unui turneu în Spania, la Barcelona, când aveam 9 ani”, spune jucătorul.
Sursa (text-foto): Federaţia Română de Fotbal

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...