Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Tânărul de 20 de ani, care s-a răsturnat cu mașina la Drâmbar, era beat și NU avea permis de conducere. Luase mașina de la un prieten, fără acordul lui

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina pe șosea, duminică dimineața, la Drâmbar, era beat și nu avea permis de conducere. Potrivit IPJ Alba, luase mașina de la un prieten, fără acordul lui.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că Z.F.A. în vârstă de 20 de ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Focus, pe DJ 107, la ieșire din Alba Iulia spre Drâmbar, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard din zona târgului de animale  și s-a răsturnat cu mașina pe carosabil.

Polițiștii au constatat că acesta nu detine permis de conducere, era sub influenta alcoolului, 0,82 Mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autoturismul îl luase de la un prieten la care stătuse peste noapte, fără a avea acordul lui.

Tânărul este acum cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Accidentul, în urma căruia au rezultat pagube materiale, s-a petrecut duminică dimineața, la ora 9.40. Șoferul a scăpat cu răni ușoare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,  tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Vedeți și FOTO: ACCIDENT la Drâmbar, în zona târgului de animale. Un șofer a rupt un gard și s-a răsturnat cu mașina pe cupeu, în mijlocul drumului

[nggallery id=4634]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea