Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO| Tânără româncă, numită cadetul anului de către Poliția Metropolitană Londra. Are doar 18 ani și este voluntar de 3 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Andreea Vlădeanu, o tânără româncă, a câștigat distincția cadetul anului din partea Politiei Metropolitane din Londra, potrivit unei postări a instituției pe pagina de socializare. Aceasta are doar 18 ani, este cadet voluntar de 3 ani și este în Marea Britanie de doar 5 ani.

Ceremonia de premiere a tinerei române a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliţiei Metropolitane londoneze. Andreea e la a doua distincție important ca voluntar cadet, după ce în urmă cu 2 ani a câștigat premiul Jack Petchey.

Andreea și-a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeți din Newham, arătându-și dedicarea pentru combaterea violenței în rândul tinerilor.

Când Andreea a ajuns în Marea Britanie din România în 2015, nu știa engleză. Ea s-a alăturat cadeților și s-a oferit rapid voluntar la fiecare eveniment, pentru a-și îmbunătăți engleza și a înțelege cultura Londrei.

După doar cinci săptămâni de la înscrierea în rândul cadeților, românca a câștigat prima distincție, fiind cea mai bună la proba teoretică și cea mai implicată în activitățile de voluntariat.

Născută la Rădăuţi, în judeţul Suceava, tânăra română a ajuns în Marea Britanie în 2015 și după 5 ani e dată ca exemplu tinerilor din Londra.

Acum Andreea Vlădeanu e șef-cadet adjunct și comandă o echipă de 40 de cadeți. Românca e un model pentru mulți tineri din jurul ei, mai ales că e și studentă la o prestigioasă universitate din Londra.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea