Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Tânăr din Alba Iulia ucis de tavanul unei clădiri dezafectate de pe strada Târgului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tavanul unei clădiri dezafectate situate pe strada Târgului din Alba Iulia s-a prăbușit duminică în jurul orelor 14.00, peste un tânăr  care se afla în acel moment în interiorul construcției.

Acum (ora.14.15) la locul accidentului se acționează pentru scoaterea victimei de sub bucățile de tavan moloz desprinse din tavanul clădirii.

UPDATE: Victima este un bărbat de19 ani, de etnie romă, care încercând să extragă cărămizi din clădirea dezafectată a fost surprins de placa de beton ce s-a surpat peste el. Un echipaj SMURD intervine în aceste momente pentru salvarea tânărului. La locul accidentului se află o ambulanță și un echipaj de poliție.

UPDATE 2: Victima nu a supraviețuit. Trupul tânărului de 19 ani a fost scos de sub darâmăturile fostei clădiri a IJCM Alba Iulia, dar din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat.

Mai multe zeci de romi s-au strâns la locul accidentului, plângându-și ruda sau cunoștința.

La fața locului ISU Alba a intervenit cu două autospeciale. Pentru scoaterea cadavrului de sub dărâmături a fost necesară și intervenția unui buldo exacavator.

UPDATE raport IPJ Alba: În data de 21.10.2012, ora 13,25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că într-o clădire dezafectată situată pe strada Târgului din municipiul Alba Iulia, o placă din beton a căzut peste un tânăr.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu lucrători din cadrul I.S.U. Alba şi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba iar după înlăturarea plăcii din beton căzută peste tânăr, s-a constat decesul lui Marius M., de 18 ani, din Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 11,30, Marius M. a intrat că clădirea dezafectată, cu intenţia de a sparge pereţii şi de a sustrage fier, iar una dintre plăcile de beton a căzut peste acesta.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea