Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Surpriză pentru o familie Pianu de Sus lovită de viitură: S-au trezit la poartă cu 14 tineri din Aiud care și-au oferit ajutorul la curățarea gospodăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

O familie din Pianu de Sus a avut parte, marți, de o surpriză. 14 tineri din Aiud, care s-au învoit de la serviciu, s-au prezentat dimineață la poarta lor oferindu-și ajutorul pentru a curăța de noroi gospodăria.

Au lucrat toată ziua iar rasplata au fost mulțumirile oamenilor aflați la grea încercare, după ce viitura de sâmbătă le-a distrus gospodăria.

Potrivit bilanţului făcut de autorităţi, după retragerea apelor, în satul Pianu de Sus au fost 70 de locuinţe şi beciuri inundate. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre care 10 au fost transportate de SMURD la spital. De asemenea, 10 maşini au fost luate şi distruse de viitură şi au fost inundate 100 de hectare de terenuri agricole.

[nggallery id=7201]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea