Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Super concert “WTF Tour” la Alba Iulia. Artiştii lui Marius Moga au cântat pentru albaiulieni, în Club Stage

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

WTF Tour la Alba Iulia87Aflată în turneu prin mai multe oraşe, trupa de noi artişti fabricaţi de Marius Moga, “WTF Tour” a ajuns vineri seara la Alba Iulia, unde a susţinut un super concert în Club Stage. Shift, JerryCo, Adda, Liviu Teodorescu, Sanziana şi Sorana i-au distrat pe cei prezenţi cu cele mai noi piese, proaspăt-lansate şi intrate în playlist-urile de radio.

Stiluri şi cântăreţi de rap şi pop urban, influenţe dance, r&b şi hip-hop, toate laolaltă, de asta au avut parte albaiulienii care au ales să-şi petreacă seara vineri în Club Stage. Super talentaţi şi cu o energie de invidiat artiştii “WTF Tour” au urcat pe rând pe scenă şi le-au cucerit inimile celor prezenţi prin prestaţia lor. “Sus pe toc”, “Îţi arăt că pot” , „După ani şi ani” sau “Eşti piesa”, sunt doar câteva dintre melodiile fredonate de petrecăreţi alături de aceştia.

WTF Tour la Alba Iulia47Unul dintre artiştii din gaşca lui Moga, Liviu Teodorescu, cunoscut din cadrul show-ului tv „Vocea României” dar şi din serialul „Pariu cu Viaţa”,  a pus ochii pe Andrada Şuşu, o tânără albaiuliancă, astfel că în momentul lui pe scenă a chemat-o alături de el şi i-a dedicat noul single al lui „Eşti piesa”. Tânăra s-a lăsat greu de convins, însă până la urmă a urcat pe scenă alături de acesta. A ţinut-o de mână pe tot parcursul piesei, a sărutat-o delicat pe frunte, iar la final a încercat să o sărute pe buze, însă frumoasa albaiuliancă i-a întors finuţ obrazul.

Marius Moga nu a putut fi prezent la concert, însă i-a ţinut locul tatăl său, care a urmărit îndeaproape fiecare cool artist care a urcat pe scenă.

Vă prezentăm câteva imagini de la concertul “WTF Tour”, din Club Stage:

[nggallery id=1164]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea