Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Un cartier din Alba Iulia este permanent ”îngropat” în mizerie și gunoaie. O parte dintre locuitori sunt disperați: ”Vă rugăm să ne ajutați! Nu mai avem cui să ne adresăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O parte dintre locuitorii cartierului Zona Industrială (cunoscut în oraș sub numele de ”Țigănime”) din Alba Iulia au ajuns la limita răbdării, din cauza mizeriei și gunoaielor de care sunt permanent înconjurați. Indiferent câte campanii de curățenie s-au făcut aici, de fiecare dată, după scurt timp, zona a fost împânzită din nou de resturi de tot felul aruncate de-a valma printre blocuri și pe străzi, deoarece nu toți cetățenii care locuiesc în această parte a orașului reușesc să fie civilizați.

Disperați că nu găsesc înțelegere și o rezolvare la autorități, deși au făcut nenumărate sesizări și petiții la toate instituțiile care au în atribuții gestionarea unei astfel de situații, oamenii au trimis poze însoțite de următorul mesaj, la ziar:

”Bună ziua! Poate ne ajutați cu o publicare la ziarul dv. ca să vadă cei ce trebuie să vadă în ce condiții suntem nevoiți să trăim în Zona Industrială unde din cauza vecinilor noștri suntem nevoiți să stăm în mizerii așa cum se vede în fotografiile pe care vi le-am trimis. Am făcut mai multe sesizări în ultimii ani, dar se pare că nu ne aude nimeni, voturile noastre sunt prea puține în comparație cu cele ale vecinilor, nimeni nu vede nu aude, și vă întreb unde să ne mai adresăm. Poate se autosesizează și Protecția Mediului, pentru că pe lîngă mizeriile care se pot vedea, mai avem probleme cu fumul care ne îneacă de la sobele vecinilor, care în loc de lemne folosesc ce găsesc pe la containere”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea