FOTO/ ȘTIREA TA: Un cartier din Alba Iulia este permanent ”îngropat” în mizerie și gunoaie. O parte dintre locuitori sunt disperați: ”Vă rugăm să ne ajutați! Nu mai avem cui să ne adresăm!”

O parte dintre locuitorii cartierului Zona Industrială (cunoscut în oraș sub numele de ”Țigănime”) din Alba Iulia au ajuns la limita răbdării, din cauza mizeriei și gunoaielor de care sunt permanent înconjurați. Indiferent câte campanii de curățenie s-au făcut aici, de fiecare dată, după scurt timp, zona a fost împânzită din nou de resturi de tot felul aruncate de-a valma printre blocuri și pe străzi, deoarece nu toți cetățenii care locuiesc în această parte a orașului reușesc să fie civilizați.

ELIT

Disperați că nu găsesc înțelegere și o rezolvare la autorități, deși au făcut nenumărate sesizări și petiții la toate instituțiile care au în atribuții gestionarea unei astfel de situații, oamenii au trimis poze însoțite de următorul mesaj, la ziar:

”Bună ziua! Poate ne ajutați cu o publicare la ziarul dv. ca să vadă cei ce trebuie să vadă în ce condiții suntem nevoiți să trăim în Zona Industrială unde din cauza vecinilor noștri suntem nevoiți să stăm în mizerii așa cum se vede în fotografiile pe care vi le-am trimis. Am făcut mai multe sesizări în ultimii ani, dar se pare că nu ne aude nimeni, voturile noastre sunt prea puține în comparație cu cele ale vecinilor, nimeni nu vede nu aude, și vă întreb unde să ne mai adresăm. Poate se autosesizează și Protecția Mediului, pentru că pe lîngă mizeriile care se pot vedea, mai avem probleme cu fumul care ne îneacă de la sobele vecinilor, care în loc de lemne folosesc ce găsesc pe la containere”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

CIUFU 29 decembrie 2018 at 12:45

ASA CEVA NU SE POATE, LOCUITORII DIN ZONA NU VAD PE NIMENI ARUNCIND GUNOIUL, PE CAMERE NU SE VEDE NIMIC?SAU TOCMAI EI SUNT AUTORII CA DIN PARTOS SAU BARABANT NU IL ADUC PINA AICI.FIECARE SA FACA CURAT IN JURUL BLOCULUI, PINA LA URMA NU STIU DACA NU TOT EI AR TREBUI TAXATI CA NU PASTREAZA CURATENIA?

Comentariile sunt oprite