Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Trafic de COȘMAR în Alba Iulia: S-a circulat bară la bară, în zona Stadionului, în această dimineață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trafic de COȘMAR în Alba Iulia: S-a circulat bară la bară, în zona Stadionului, în această dimineață

Locuitorii din Alba Iulia au avut parte de o dimineață plină de provocări în ceea ce privește traficul, în data de 16 noiembrie.

Un cititor al ziaruluunirea.ro a furnizat informații despre o situație extrem de neplăcută la intersecția dintre Bulevardul Revoluției și Bulevardul Republicii, descriind scene în care mașinile se deplasau „bara la bara spre ampoi”, iar ritmul de deplasare era extrem de lent: „Mergi un metru apoi stai două minute. Și mai mult. Cam așa se circulă la ora asta la semafoare la stadion. Am stat 10 minute aproximativ pana la Lidl.”

Intersecția menționată este un punct critic în fluxul de trafic, generând un blocaj considerabil.

Conform relatării cititorului, șoferii au experimentat o situație în care progresul în trafic era extrem de încetinit, creând o atmosferă tensionată în rândul participanților la trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare