FOTO ȘTIREA TA: Tamponare între două autoturisme, în intersecția de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia, din cauza neacordării de prioritate

Paul Voicu - Primar 2020

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs, joi în jurul orei 17.30, în intersecția de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia, unde două autoturisme au intrat în coliziune.

ELIT

Potrivit martorilor, a fost vorba despre o neacordare de prioritate. Autoturismul roșu, o Dacia Logan venea dinspre Mercur spre strada Vânătorilor, iar la intersecție, unde avea indicatorul STOP, a intrat în coliziune cu autoturismul alb, marca Renault. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Intersecția de pe strada Vânătorilor este cunoscută ca o zonă unde au loc frecvent astfel de accidente.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 17 mai 2018 at 19:30

Personal am fost martor la 2 accidente in aceea intersectie,si altul l am evitat eu la secunda,fiindca stiu cati tampiti nu respecta nimic si sunt precaut acolo,stopul se vede,nu este ascuns dupa pomi sau ceva.Plus ca sunt treceri de pietoni pe tote directiile,deci nu au nici o scuza! Pt preventie era buna o oglinda deoarece vizibilitatea este redusa fiind case pana pe colt,si asemeni cu celebrele panouri din zonele de iesire din oras,trebuie sa iesi dupa zona limita ca sa vezi ceva! Nu le caut scuze pt ca stiu ca astia nu s au oprit la stop!

Don Costello 18 mai 2018 at 10:31

Berbecii au totdeauna prioritate!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...