Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Semnal pentru autoritățile din Alba Iulia – Parcul de joacă din zona str. Arnsberg lăsat în paragină are nevoie de o ”mână de gospodar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Știind că autoritățile din Alba Iulia, foarte ocupate cu planurile pentru viitorul ”Smart City”, nu mai au timp să supravegheze starea orașului din prezent, un cetățean dorește să ajute și semnalează o zonă în care nu s-a mai simțit de multă vreme ”mâna de gospodar”.

Este vorba despre parcul de joacă de pe strada Ansberg, între blocurile A4 și A5, devastat și plin de gunoaie, un adevărat pericol pentru copii.

Chiar dacă pentru lipsa de curățenie ar putea fi trași la răspundere și cei care se odihnesc sau trec prin zonă, înlocuirea mobilierului stricat ține, totuși, de administrația locală – crede cititorul care ne-a trimis pozele.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.
[nggallery id=2670]

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului Festivalul Cetăților Dacice, cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura în perioada 21-24 iunie 2024, în comuna Ighiu. Festivalul de anul acesta se va desfășura pe parcursul a patru zile, în același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea