Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Satul Băcăinți, din Alba, n-a ieșit din Evul Mediu. Ulițe înecate în noroi pe care poți merge doar cu cizme de cauciuc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce se întâmplă în Băcăinți, un sat din judeţul Alba, este pur şi simplu de domeniul fantasticului, mai ales în condiţiile în care avem pretenţia că România este o ţară europeană în anul 2017.

Un localnic a fotografiat una dintre străzile din sat care pare desprinsă din alte timpuri. Imaginile a readus în prim-plan o realitate dură existentă în zonă. Mai multe drumuri din Băcăinți sunt în aceeaşi situaţie.

Încă mai există străzi care nu numai că nu au beneficiat de asfaltare, dar nici măcar nu au mai fost cât de cât reparate, de ani de zile. Într-o astfel de situaţie se găseşte și ulița din fotografii. Pe mare parte din această stradă nu se putut merge decât cu cizme de cauciuc, mai ales când plouă sau se topește zăpada, și asta dacă păşeşti încet şi cu mare băgare de seamă.

“De abia urc[ mama mea acasă, vă rugăm să ne ajutați, poate până la urmă administrația locală se gândește să bage balast pe uliță.

Nici cu căruța nu putem urca și gândiți-vă cât mă chinui să cobor tomberonul de gunoi și mai mereu nu vine mașina de gunoi și trebuie urcat înapoi.

Am depus mai mult de 10 cereri la primăria din Șibot pentru a băga o mașină de balastru pe strada unde locuiesc și mereu am primit numai promisiuni”, scrie localnicul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea