// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Satul Băcăinți, din Alba, n-a ieșit din Evul Mediu. Ulițe înecate în noroi pe care poți merge doar cu cizme de cauciuc

Ce se întâmplă în Băcăinți, un sat din judeţul Alba, este pur şi simplu de domeniul fantasticului, mai ales în condiţiile în care avem pretenţia că România este o ţară europeană în anul 2017.

Un localnic a fotografiat una dintre străzile din sat care pare desprinsă din alte timpuri. Imaginile a readus în prim-plan o realitate dură existentă în zonă. Mai multe drumuri din Băcăinți sunt în aceeaşi situaţie.

Încă mai există străzi care nu numai că nu au beneficiat de asfaltare, dar nici măcar nu au mai fost cât de cât reparate, de ani de zile. Într-o astfel de situaţie se găseşte și ulița din fotografii. Pe mare parte din această stradă nu se putut merge decât cu cizme de cauciuc, mai ales când plouă sau se topește zăpada, și asta dacă păşeşti încet şi cu mare băgare de seamă.

“De abia urc[ mama mea acasă, vă rugăm să ne ajutați, poate până la urmă administrația locală se gândește să bage balast pe uliță.

Nici cu căruța nu putem urca și gândiți-vă cât mă chinui să cobor tomberonul de gunoi și mai mereu nu vine mașina de gunoi și trebuie urcat înapoi.

Am depus mai mult de 10 cereri la primăria din Șibot pentru a băga o mașină de balastru pe strada unde locuiesc și mereu am primit numai promisiuni”, scrie localnicul.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Satul Băcăinți, din Alba, n-a ieșit din Evul Mediu. Ulițe înecate în noroi pe care poți merge doar cu cizme de cauciuc

  1. Tara lui Papura Voda 16.12.2017 la 21:37

    Nu inteleg de ce va mira situatia dintr-un sat, cand tocmai in „smart city”-ul lui peste mai exista inca strazi care arata la fel, pline de noroi si fara canalizare!

  2. Id 17.12.2017 la 0:35

    Aici se vinde piatra naturala cu 30-35 mp și ei cer balast ptr drum.Pavati dracului drumul și nu mai vindeți .