FOTO Știrea Ta. Penny Market, știe ce NU ne place: Un conducător s-a trezit cu roata mașinii blocate, după ce nu a respectat regulamentul de parcare al magazinului

FOTO Știrea Ta. Penny Market, știe ce NU ne place: Un conducător s-a trezit cu roata mașinii blocate, după ce nu a respectat regulamentul de parcare al magazinului

Dacă nu respecți lega din parcarea magazinului Penny, așa „plătești”. Problema parcărilor, dar și indiferența unor conducători auto, face noi victime. Un șofer s-a trezit cu roata mașinii blocată de către cei care administrează parcarea magazinului Penny din zona Gării din Alba Iulia.

Cunoscutul slogan al supermarketului Penny se pare că s-a schimbat puțin din „Știe ce ne place” în „Știe ce NU ne place”. Așadar, știind că nu ne place ca cineva să nu respecte regulile imupuse, ba mai mult, nerespectarea acestora să cauzeze una dintre cele mai enervante probleme cu care se confruntă majoritatea cetățenilor, fiind vorba de lipsa locurilor de parcare, reprezentanții magazinului au decis să-i ofere unui șofer un mic „suvenir galben”, blocându-i astfel roata mașinii.

ELIT

Pentru a decongestiona parcările și a-i sancționa pe proprietarii care se folosesc de parcare fără să aibă treabă cu supermarket-ul, reprezentanții mai multor magazine au luat decizia de a le bloca roata și a-i ”amenda”, dacă staționează în parcare mai mult de două ore.

După cum se poate observa din imagini, posesorul mașinii din parcarea Penny din Gară, a „câștigat” un „accesoriu pentru jante”, premiul fiind oferit de cei care se ocupă de administrarea parcării, pentru depășirea celor două ore admise în parcarea magazinului.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dan 5 ianuarie 2020 at 21:29

Adevarul e ca toti bisnitarii se obisnuisera sa lase cate 2-3 luni autoturismele de vanzare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...